Univerzalna ščetka/krtača za čiščenje pogonske verige

Proizvajalec: MOTION STUFF
Koda izdelka:
Zaloga Ljubljana: Predviden dobavni rok 2 delovna dni.
Zaloga Velenje: Predviden dobavni rok 2 delovna dni.
13,99 €
12,59 €

Opis izdelka

Posebej razvita ščetka/krtača za čiščenje pogonske verige MOTION STUFF bo olajšala čiščenje še tako umazane pogonske verige vašega motorja, kolesa, štirikolesnika (ATV/UTV),…
Posebna oblika in zasnova omogočata enostavno rokovanje in močno olajšata postopek čiščenja pogonski verig tudi na manj dostopnih mestih.
Njena uporaba se priporoča posebej zato, ker je pogonska veriga izredno izpostavljen in obremenjen del motorja in je čiščenje kombinacije umazanije in starega maziva izredno težko, zato se priporoča tudi uporaba posebnih čistil za verige.

- izdelana iz močnega polimernega materiala
- ergonomski ročaj
- dve namenski krtači

#motosvetovalci svetujemo:
Verigo boste najlaže čistili in mazali kadar je topla(po vožnji), tako da uporabite zadnje stojalo za motor in motor dvignete. Pred mazanjem pogonsko verigo temeljito očistite z ščetko za čiščenje in dobro hlapljivim namenskim čistilom za verige MOTUL Chain Clean ter posušite. Pred nanosom na verigo sprej/mazivo MOTUL dobro pretresite in verigo ob počasnem obračanju zadnjega kolesa na tanko in enakomerno napršite za mazivom. Glede na zunanjo temperaturo počakajte od 10 do 20 minut, da se mazivo oprime verige, preden motorno kolo zaženete. Čiščenje in mazanje verige izvajajte v intervalih, kot jih priporoča proizvajalec motornega kolesa, po navadi mazanje na vsakih 300 do 400km in čiščenje ob vsakem 2 do 3 mazanju.

zimovanje

Zaloga po poslovalnicah

Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Redna cena Akcijska cena
13,99 € 12,59 €