Valentino Rossi

Opis kategorije

Če veste, kaj pomeni oznaka VR46, potem ste pravi motoristični navdušenci, ki navijate za Rossija vedno in povsod! Po različno navijaško opremo z oznako VR46 vam ni treba v poseben Valentino Rossi shop, ampak jo lahko kupite tudi pri nas, kjer boste našli številna motoristična oblačila in druge izdelke z vašimi najljubšimi oznakami. Na vas čakajo različne majice, puloverji, jopice, kape, natikači, bidoni, nalepke za motor, našitki in še mnogo drugih izdelkov z napisom VR46, nad katerimi bodo vsi, ki navijajo za Rossija, več kot navdušeni! Na voljo so tako ženska kot moška in tudi otroška oblačila pa tudi marsikaj drugega z oznako VR46 in drugimi motivi, ki so povezani z Valentinom Rossijem.

VR46 je najboljša oznaka

Za prave fane oznaka VR46 pomeni nekaj posebnega, zato to oznako z veseljem nosijo na svojih oblačilih in povsod drugje. To je oznaka zmagovalca in enega najboljših motociklističnih dirkačev Valentina Rossija, ki ima za sabo neverjetno kariero in še bolj neverjetno število zmag. VR46 je tako za marsikaterega motorista ali navijača najboljša oznaka, ki prinaša srečo. Prav zato so izdelki z oznako VR46 tako zelo priljubljeni povsod po svetu pa tudi pri nas.

Tako lahko tudi v prostem času nosite motoristična oblačila z napisom VR46 ter tako pokažete, za koga navijate in kako navdušeni navijači ste. To lahko pokažete z natikači z oznako VR46, z dežnikom ali kapo pa tudi mnogimi drugimi izdelki, po katere vam ni treba v specializiran Valentino Rossi shop, ampak jih lahko poiščete pri nas. Tudi mi namreč navijamo za VR46 vedno in povsod!

Valentino Rossi shop v Sloveniji

Moto center Yogi.si ponuja številne izdelke z oznako VR46 za vse motoristične fane. Na voljo so oblačila, bidoni, dežniki, našitki, kape, nalepke in različni drugi izdelki, ki si jih lahko ogledate in kupite v spletni trgovini ali v naših prodajalnah. Tako lahko izbrana motoristična oblačila tudi pomerite. V naši ponudbi so številni kosi moto opreme, oblačil, od majic, jopic in puloverjev in vsega ostalega. Na razpolago so v različnih velikostih in modelih za ženske, moške in otroke. Naša trgovina je tako pravi Valentino Rossi shop, saj v njej lahko najdete marsikaj povezanega s tem odličnim motociklističnim dirkačem in oznako VR46. Da boste še lažje navijali, si oglejte, kaj vse torej ponuja ta naš slovenski Valentino Rossi shop, in izberite izdelke, ki so vam najbolj všeč!

Super darilo za navijače MOTO GP

Majica z oznako VR46, po katero vam ni treba v Valentino Rossi shop, ampak jo dobite v naši trgovini, je odlično darilo za vaše kolege in prijatelje. Vsak, ki spremlja ali je spremljal MOTO GP, bo zagotovo več kot vesel takšnega darila. Za vse navijače ni lepšega darila, kot tisto, na kateri je oznaka VR46. Po želji lahko darilo za svojega kolega ali prijatelja poiščete sami ali pa ga pripeljete v našo trgovino, kjer si lahko vse, kar ponujamo, ogleda tudi v živo.

Izbirate lahko med številnimi majicami in drugimi oblačili, ki spominjajo na dres velikega dirkača oz. na njih piše VR46. Narejene so iz kakovostnega materiala in so zelo udobne za nošenje. Na voljo so tudi športni puloverji oziroma jopice z zadrgo s podobnimi motivi in napisom VR46, ki prav tako predstavljajo uporabno in super darilo za navijače MOTO GP.

Poleg tega imamo v ponudbi tudi različne našitke z napisom VR46, s katerimi lahko polepšate moto jakne in druga motoristična oblačila, ter nalepke v obliki oznake VR46 za motor ali čelado, ki prav tako predstavljajo lepo darilo. Potrudili se bomo, da bodo po naročilu v spletni trgovini, izbrani izdelki čim prej pri vas, prav tako pa smo vam na voljo za nasvet pri nakupu!

Preberi več Skrij
Filtriraj po izdelkih
Razvrsti
Izberi pogled
Prikazov na stran
Filtriraj po atributih
18,95 €
-20,01%
Slika Japonke Valentino Rossi VR46 Sun and Moon
34,95 €
33,95 €
-19,99%
Slika Ženska majica brez rokavov VR46 Yamaha
82,95 €
34,95 €
34,95 €
-19,99%
Slika Majica VR46 The Doctor ženska, rumena
74,95 €
34,95 €
-19,99%
Slika Majica VR 46 Dottorino ženska

Majica VR 46 Dottorino ženska

27,96 € 34,95 €
34,95 €
-19,99%
Slika Majica brez rokavov VR 46 Race

Majica brez rokavov VR 46 Race

27,96 € 34,95 €
43,95 €