Yogi Banner

Konvencionalen akumulator TECNIUM BB12AL-A (kislina priložena)


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Motorji, skuterji, štirikolesniki, motorne sanke, čolni,… postavljajo posebne zahteve ko pride, do izbire pravilnega akumulatorja. Zato je TECNIUM razvil serijo namenskih tehnološko izredno naprednih akumulatorjev, ki zagotavljajo visoko, stabilno zagonsko moč in dolgo življenjsko dobo. Serija akumulatorjev vključuje: konvencionalne kislinske z vzdrževanjem, kislinske brez vzdrževanja (MF-MAINTENANCE FREE) in tovarniško aktivirane akumulatorje brez vzdrževanja (MF/FA- MAINTENANCE FREE/FACTORY ACTIVATED). Posebna zasnova jim omogoča visoko odpornost proti tresljajem, preprečuje iztekanje kisline in nastajanje oblog, ter jim zagotovi konstantno delovanje.
Vsi konvencionalni kislinski akumulatorji TECNIUM z vzdrževanjem so dobavljeni s priloženo kislino in jih je potrebno pred prvo uporabo naliti/aktivirati. Zaradi nove EU uredbe: (EU) 2019/1148, ki je pričela veljati 1.2.2021, je prodaja neaktiviranih kislinskih akumulatorjev, ki vsebujejo žveplovo kislino končnim kupcem prepovedana prav tako se teh akumulatorjev ne da pošiljati preko dostavnih služb. Zato vam bomo motosvetovalci preventivno zagotovili, da bomo vaš željen kislinski akumulator pred vašim osebnim prevzemom v eni od naših poslovalnic napolnili s kislino/formirali že pred prodajo.

Model: BB12AL-A (YB12AL-A)
Proizvajalec: TECNIUM, Francija
Tip: Konvencionalni kislinski z vzdrževanjem
Napetost: 12 V
Kapaciteta: 12 Ah
Dolžina: 136 mm
Širina: 82 mm
Višina: 162 mm
Garancija: 1 leto

- pred nakupom vam ga aktiviramo
- tehnologij, ki preprečuje nastanek sulfacije
- zagotavlja doseganje optimalne življenjske dobe
- samo za pokončno postavitev
- kislina priložena
- MOŽNO SAMO ZA OSEBNI PREVZEM !!!!

#motosvetovalci svetujemo:
Priporočeno je, da se akumulator pred montažo v motor priključi na namenski polnilec, da ga napolni do konca. Akumulator je namenjen pokončni postavitvi v motor, skuter ali drugo vozilo/plovilo. Nivo elektrolita v akumulatorju je potrebno kontrolirati in v primeru, da ga je premalo, dopolniti z destilirano vodo. Ko motorja dlje časa ne uporabljate, akumulator priključite na namenski vzdrževalec/polnilec.

Za dodatne informacije se obrnite na naše MOTOSVETOVALCE !!!
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Stara cena Cena
64,99 € 58,49 €