Akumulator TECNIUM BT12B-BS (YT12B-BS), MF

Proizvajalec: TECNIUM
Koda izdelka:
Zaloga Ljubljana: Izdelek trenutno ni zalogi
Zaloga Velenje: Izdelek trenutno ni zalogi
69,95 €
62,96 €

Opis izdelka

Motorji, skuterji, štirikolesniki, motorne sanke, čolni,… postavljajo posebne zahteve ko pride, do izbire pravilnega akumulatorja. Zato je TECNIUM razvil serijo namenskih tehnološko izredno naprednih akumulatorjev, ki zagotavljajo visoko, stabilno zagonsko moč in dolgo življenjsko dobo.
Serija akumulatorjev vključuje: konvencionalne kislinske z vzdrževanjem, kislinske brez vzdrževanja (MF-MAINTENANCE FREE) in tovarniško aktivirane akumulatorje brez vzdrževanja (MF/FA- MAINTENANCE FREE/FACTORY ACTIVATED).
Posebna zasnova jim omogoča visoko odpornost proti tresljajem, preprečuje iztekanje kisline in nastajanje oblog, ter jim zagotovi konstantno delovanje.
Akumulatorji brez vzdrževanja (MF) so po aktiviranju zaprti in uporabljajo tehnologijo rekombinacije plina. Vsi akumulatorji TECNIUM MF so dobavljeni z priloženo kislino za aktiviranje.

Model: BT12B-BS (YT12B-BS)
Proizvajalec: TECNIUM, Francija
Tip: Kislinski brez vzdrževanja (MF)
Napetost: 12 V
Kapaciteta: 10 Ah
Dolžina: 150 mm
Širina: 69 mm
Višina: 130 mm
Garancija: 1 leto

#motosvetovalci svetujemo:
Akumulator TECNIUM MF ima priloženo kislino za aktiviranje s katero akumulator napolnimo, nato pustimo nekaj časa odprt, da se kislina umiri, ga zapremo in pripravljen je na uporabo.
Vseeno je priporočeno, da se akumulator pred montažo v motor priključi na namenski polnilec, da ga napolni do konca. V akumulatorje brez vzdrževanja ni potrebno dolivati vode.
V času, ko motorja ne uporabljate, je potrebno akumulator vzdrževati z namenskim vzdrževalcem/polnilcem.

Za dodatne informacije se obrnite na naše prodajalce!

Zaloga po poslovalnicah

Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Redna cena Akcijska cena
69,95 € 62,96 €