Yogi Banner
Opis izdelka
Motorji, skuterji, štirikolesniki, motorne sanke, čolni,… postavljajo posebne zahteve ko pride, do izbire pravilnega akumulatorja. Zato je TECNIUM razvil serijo namenskih tehnološko izredno naprednih akumulatorjev, ki zagotavljajo visoko, stabilno zagonsko moč in dolgo življenjsko dobo. Serija akumulatorjev vključuje: konvencionalne kislinske z vzdrževanjem, kislinske brez vzdrževanja (MF-MAINTENANCE FREE) in tovarniško aktivirane akumulatorje brez vzdrževanja (MF/FA- MAINTENANCE FREE/FACTORY ACTIVATED). Posebna zasnova jim omogoča visoko odpornost proti tresljajem, preprečuje iztekanje kisline in nastajanje oblog, ter jim zagotovi konstantno delovanje.
Akumulatorji brez vzdrževanja (MF) so po aktiviranju zaprti in uporabljajo tehnologijo VRLA rekombinacije plina. Vsi akumulatorji TECNIUM MF so dobavljeni s priloženo kislino za aktiviranje. Zaradi nove EU uredbe: (EU) 2019/1148, ki je pričela veljati 1.2.2021, je prodaja neaktiviranih kislinskih akumulatorjev, ki vsebujejo žveplovo kislino končnim kupcem prepovedana prav tako se teh akumulatorjev ne, da pošiljati preko dostavnih služb. Zato vam bomo motosvetovalci preventivno zagotovili, da bomo vaš željen kislinski akumulator pred vašim osebnim prevzemom v eni od naših poslovalnic napolnili s kislino/formirali že pred prodajo.

Model: BTX9-BS (YTX9-BS)
Proizvajalec: TECNIUM, Francija
Tip: Kislinski brez vzdrževanja (MF)
Napetost: 12 V
Kapaciteta: 8 Ah
Dolžina: 150 mm
Širina: 87 mm
Višina: 105 mm
Garancija: 1 leto

- pred nakupom vam ga aktiviramo
- po aktiviranju hermetično zaprt zato preprečuje uhajanje plinov in kisline
- VLRA (Valve Regulated Lead Acid) tehnologija
- preprečuje nastanke sulfacije
- brez vzdrževanja (ni potrebno dolivanje destilirane vode)
- omogoča doseganje do 3x daljše življenjske dobe
- samo za pokončno postavitev
- kislina priložena
- MOŽNO SAMO ZA OSEBNI PREVZEM !!!!

#motosvetovalci svetujemo:
Priporočeno je, da se akumulator pred montažo v motor priključi na namenski polnilec, da ga napolni do konca. V akumulatorje brez vzdrževanja ni potrebno dolivati vode. V času, ko motorja ne uporabljate, je potrebno akumulator vzdrževati z namenskim vzdrževalcem/polnilcem.

Za dodatne informacije se obrnite na naše MOTOSVETOVALCE !!!
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Stara cena Cena
38,99 € 35,09 €