Tovarniško aktiviran akumulator YUASA YTZ7S, 12V 6Ah

Proizvajalec: YUASA
Koda izdelka:
Zaloga Ljubljana: Predviden dobavni rok 2 delovna dni.
Zaloga Velenje: Izdelek trenutno ni zalogi
126,00 €

Opis izdelka

Yuasini VLRA (Valve Regulated Lead Acid) akumulatorji so namenjeni vsem, ki si želijo boljših stvari kot je vzdrževanje akumulatorja.
Njihovi posebej razviti AGM akumulatorji so že tovarniško aktivirani in hermetično zaprti, so izredno odporni proti tresljajem in zagotavljajo izredno zagonsko moč, v hladnem tudi do 3x večjo.
Poseben dizajn zagotavlja, da kislina ne bo uhajala iz akumulatorja zato jih lahko v motor položimo tudi v ležečem položaju, svinčenko-kalcij tehnologija pa vedno znova zagotavlja izredno zagonsko moč in zadržuje visoko voltažo v stanju mirovanja.
Patentiran »SULPHATE STOP« preprečuje nastajanje oblog in s tem podaljšuje življenjsko dobo MF (Maintenance Free – brez vzdrževanja) akumulatorjev, ki je tudi do 3x daljša od drugih. So idealna izbira za različne motorje, ATV-je in osebna plovila.

Model: YTZ7S
Proizvajalec: YUASA, Japonska
Tehnologija: AGM, hermetično zaprt, brez vzdrževanja/dolivanja vode, tovarniško aktiviran
Napetost: 12 V
Kapaciteta: 6,3 Ah
Zagonska moč: 90 A
Dolžina: 113 mm
Širina: 70 mm
Višina: 105 mm
Teža: 2,3 kg
Položaj polov: desni +
Garancija: 1 leto
YTZ® in YTX® so zaščitene oznake podjetja GS Yuasa International Ltd.

Akumulator je tovarniško aktiviran in hermetično zaprt zato ga je mogoče uporabiti takoj iz škatle. Posebej primeren za motorje, kjer akumulator ne stoji v pokončnem položaju in kadar je akumulator pod velikimi nakloni med vožnjo.
Akumulator je brez vzdrževanja zato ni potrebno dolivati vode. V času, ko motorja ne uporabljate, je potrebno akumulator električno vzdrževati z vzdrževalcem/polnilcem.

Za dodatne informacije se obrnite na naše prodajalce!

Zaloga po poslovalnicah

Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
126,00 €