Yogi Banner

Litijonski akumulator za motor Skyrich Lithium-Ion HJB5L-FP (BSLI-02)- 12V/1,6Ah


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Skyrich Powersport Batteries dobavlja visokokakovostne akumulatorje za motorna kolesa, skuterje, ATV-štirikolesnike, UTV-štirikolesnike, kosilnice, snežne sanke, vodne skuterje, čolne in druga vozila. Kot eni najnaprednejših proizvajalcev akumulatorjev strmijo k visoki kakovosti, maksimalni zmogljivosti in zadovoljstvu uporabnikov. Njihovo osebje ima več kot 20 let industrijskega znanja ter izkušenj in si nenehno prizadeva izboljšati svoje izdelke. Ostajajo na tekočem s trenutnimi industrijskimi trendi in izkoriščajo nove tehnologije, da vam lahko dobavijo nove inovativne izdelke, kot so njihovi okolju prijazni litij-ionski polimerni akumulatorji, ter namenski polnilci. Tako ste lahko prepričani, da boste ob izbiri in nakupu akumulatorja Skyrich dobili vrhunsko kakovost ter zmogljivost po dostopni ceni. Skyrich Powersport Batteries bo še naprej izboljševal svojo kakovost, doslednost, zmogljivost, prav tako pa s ponosom povedo, da so od leta 2014 izbrani za enega od uradnih dobaviteljev akumulatorjev DUCSTI motociklov.

Prednosti litij-ionskih akumulatorjev SKYRICH:
- Zasedejo majn prostora - 1/3 enakovrednega običajnega svinčevo-kislinskega akumulatorja
- Velika pridobitev pri znižanju mase vozila/motorja - 1/4 enakovrednega običajnega svinčevo-kislinskega akumulatorja
- Omogočajo hitro polnjenje z velikim tokom - polnjenje s tokom 10C (A/s) in 90% napolnjenost v samo 6 minutah
- Vrhunska / dolga življenjska doba - več kot 2000 ciklov po standardu JISD (svinčevo kislinski akumulatorji imajo samo 150-300 ciklov)
- Preprečujejo razlitje - brez kisline v notranjosti, brez težav z uhajanjem
- Visoka varnost in možnost postavitve v različnih smereh
- Ne onesnažujejo okolja - ne vsebujejo kislin in težkih kovin, kot so svinec, kadmij, živo srebro

Model: HJTZ14S-FP
Tip: Litij-ionski polimerni
Napetost: 12 V
Kapaciteta: 5 Ah
Zagonska moč: 300 A
Dolžina: 150 mm
Širina: 87 mm
Višina: 93 mm
Masa: 1100 g
Garancija: 1 leto
Nadomesti modele akumulatorjev kot so: YTZ14S(Gel), YTZ14S, YTZ14S-BS, HTZ14S(Gel), HTZ14S, HHTZ14S-BS, CTZ14S(Gel), CTZ14S, CTZ14S-BS, GTZ14S(Gel), GTZ14S, GTZ14S-BS,....

#motosvetovalci svetujemo:
Akumulator SKYRICH je tovarniško aktiviran zato ga je mogoče uporabiti takoj iz škatle. Posebej primeren je za motorje, kjer akumulator ne stoji v pokončnem položaju, kadar je akumulator pod velikimi nakloni med vožnjo in kadar želite doseči zmanjšanje mase vašega motocikla ali drugega vozila. Akumulator je brez vzdrževanja zato ni potrebno dolivati vode ali drugih tekočin. V času, ko motorja ne uporabljate, je potrebno akumulator vzdrževati z namenskim vzdrževalcem/polnilcem.

Za dodatne informacije se obrnite na naše prodajalce!
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
72,99 €