Yogi Banner

Sprej/mazivo za verigo motorja Muc-Off All Weather Chain Lube 637, 400 ml


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Motoristi zagotovite zaščito pogonske verige vašega motocikla z zmogljivim, najsodobnejšim mazivom za verige motornih koles Muc-Off All Weather Chain Lube na keramični osnovi. Po več letih raziskav so pri Muc-Off ugotovili, da imamo motoristi in motoristke različne potrebe glede načina naše vožnje, letnega časa in prav tako tipa motocikla saj ne vozimo vsi dirkalnih, potovalnih, terenskih motociklov, ki imajo različne zahteve glede maziv za verige. Muc-Off All Weather Chain Lube je prvo mazivo, ki je namenjeno revoluciji v učinkovitosti in zmogljivosti pogonskih verig vseh motociklov, ki premagujejo daljše razdalje in je idealen za motoriste, ki potujete ali pa se vozite dnevno, saj so intervali nanosov daljši. Edinstvena vodoodbojna keramična formula prodre globoko v člen verige, kar ustvari trajen zaščitni premaz, ki bo vašo pogonsko verigo zaščitil pred korozijo in obrabo v vseh vremenskih razmerah. Dodatna prednost te edinstvene formule je tudi, da vključuje UV-barvilo, kar pomeni, da lahko natančno vidite pokritost maziva na verigi pri uporabi UV svetilke, kar pa omogoča tudi, da lahko obriše morebitno odvečno škropljenje, ki bi sicer ostalo neopaženo. Motoristi in motoristke poskrbite za čistočo vaših motociklov in jih razvajajte z uporabo le najboljših čistil in kozmetike Muc-Off.

- Za uporabo na vseh standardnih, O, X in Z-Ring veriga
- Primerne za vožnjo na dolge razdalje v vseh vremenskih razmerah, saj ima daljše intervale mazanja
- Visoko zmogljiva sintetična formulacija za maksimalno zaščito
- Keramični dodatki podaljšajo življenjsko dobo komponent in maksimirajo prenos moči pogonskega sklopa
- Vsebuje UV barvilo, ki pokaže razpršenost spreja
- Volumen: 400 ml (aerosolni sprej)

#moto svetovalci priporočamo:
Odlično je za uporabo skupaj z: Biorazgradljivo čistilo/razmaščevalec verig Muc-Off Chain Cleaner 650, krtača za čiščenje verige in kompletom stojal za motor, saj boste tako dosegli maksimalne rezultate in čiste površine.

Postopek uporabe:
Verigo boste najlažje čistili in mazali kadar je topla (po vožnji), tako, da uporabite zadnje ali centralno stojalo za motor in motor dvignete. Pred mazanjem pogonsko verigo temeljito očistite z ščetko za čiščenje verige in dobro hlapljivim namenskim čistilom za verige kot je Muc-Off Chain Cleaner 650, ter posušite. Pred nanosom na verigo sprej/mazivo Muc-Off dobro pretresite in verigo ob počasnem obračanju zadnjega kolesa na tanko in enakomerno napršite z mazivom. Glede na zunanjo temperaturo počakajte od 10 do 20 minut, da se mazivo oprime verige, preden motorno kolo zaženete. Čiščenje in mazanje verige izvajajte v intervalih, kot jih priporoča proizvajalec motornega kolesa, po navadi mazanje na vsakih 300 do 400 km in čiščenje ob vsakem 2 do 3 mazanju. Uživajte v vožnji na vašem motociklu, kolesu, štirikolesniku

zimovanje
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Cena
15,99 €