Yogi Banner

Sprej/mazivo za verigo motorja Muc-Off Off Road 20452, 400 ml


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Vsak motorist ali motoristka, ki vozi po terenu ima drugačne zahteve, ko gre za ohranjanje pogonskih verig v optimalnem stanju. Sprej Muc-Off Off-Road Chain Lube je spremenil nivo v učinkovitosti in zmogljivosti maziv za verige terenskih motociklov. Primeren je za uporabo na vseh terenskih vozilih, ki jih poganja veriga v vseh vremenskih razmerah. Edinstvena vodoodbojna, keramična formula, ki prodre globoko v člene verige ustvari trajen zaščitni premaz, ki ščiti vašo verigo pred korozijo in obrabo kovine ter vam zagotovi gladko vožnjo po terenu dlje časa. Dodatna prednost te edinstvene formule je tudi, da vključuje UV-barvilo, kar pomeni, da lahko natančno vidite pokritost maziva na verigi pri uporabi UV svetilke, kar pa omogoča tudi, da lahko obrišete morebitno odvečno škropljenje, ki bi sicer ostalo neopaženo. Motoristi in motoristke poskrbite za čistočo vaših motociklov in jih razvajajte z uporabo le najboljših čistil in kozmetike Muc-Off.

- Za uporabo na vseh standardnih, O, X in Z-Ring verigah
- Primerno za terensko vožnjo in vožnjo na dolge razdalje v vseh vremenskih razmerah
- Visoko zmogljiva sintetična formulacija za maksimalno zaščito
- Keramični dodatki podaljšajo življenjsko dobo komponent in maksimirajo učinkovitost pogonskega sklopa
- Lahko se uporablja na motokros, enduro, trial motociklih, štirikolesnikih
- Vsebuje UV barvilo, ki pokaže razpršenost spreja
- Volumen: 400 ml (aerosolni sprej)

#motosvetovalci priporočamo:
Odlično je za uporabo skupaj z: Biorazgradljivo čistilo/razmaščevalec verig Muc-Off Chain Cleaner 650, krtača za čiščenje verige in stojalo za motor, saj boste tako dosegli maksimalne rezultate in čiste površine.

Postopek uporabe:
Verigo boste najlažje čistili in mazali kadar je topla (po vožnji), tako, da uporabite zadnje ali centralno stojalo za motor in motor dvignete. Pred mazanjem pogonsko verigo temeljito očistite z ščetko za čiščenje verige in dobro hlapljivim namenskim čistilom za verige kot je Muc-Off Chain Cleaner 650, ter posušite. Pred nanosom na verigo sprej/mazivo Muc-Off dobro pretresite in verigo ob počasnem obračanju zadnjega kolesa na tanko in enakomerno napršite z mazivom. Glede na zunanjo temperaturo počakajte od 10 do 20 minut, da se mazivo oprime verige, preden motorno kolo zaženete. Čiščenje in mazanje verige izvajajte v intervalih, kot jih priporoča proizvajalec motornega kolesa, po navadi mazanje na vsakih 300 do 400 km in čiščenje ob vsakem 2 do 3 mazanju. Uživajte v vožnji na vašem motociklu, kolesu, štirikolesniku

zimovanje
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga Dobavitelj Cena
18,99 €