Yogi Banner

Sprej/mazivo za verigo motorja Muc-Off Wet Weather Chain Lube


Velikost Tabela velikosti
400 ml
50 ml
Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka

Mazivo za verigo motorja v spreju Muc-Off Wet Weather Chain Lube 611 je zelo zmogljiva zaščita verige vašega motorja na keramični osnovi, ki bo podaljšala življenjsko dobo pogonske verige in zagotovila najboljše performanse še posebej v slabem deževnem vremenu. Posebna polimerna formula maziva Muc-Off prodre globoko v člene verige, da zmanjša obrabo in trenje ter verigo zaščiti pred korozijo. Poseben hidrofobni mazalni film, ki se ne suši, se prilepi na vsak člen verige.

Dodatna prednost te edinstvene formule je, da vključuje UV-barvilo, kar pomeni, da lahko natančno vidite pokritost maziva na verigi pri uporabi UV svetilke. Tako se lahko preprosto obriše morebitno odvečno škropljenje, ki bi sicer ostalo neopaženo. Ko pride čas za ponovno čiščenje verige in nanos maziva, pa nikar ne skrbite, saj boste lahko verigo preprosto očistili z namenskim biorazgradljivim čistilom za verigo Muc-Off 650 in uporabo krtače za čiščenje verige.

Poskrbite za čistočo vaših motociklov, skuterjev, štirikolesnikov, koles in drugih vozil in jih razvajajte z uporabo le najboljših maziv, čistil in kozmetike Muc-Off.

 • Za uporabo na vseh standardnih - O, X in Z-Ring veriga
 • Primerna za vožnjo na dolge razdalje v vseh vremenskih razmerah, še posebej primerna za vožnjo v slabih vremenskih pogojih kot so dež in zimske razmere
 • Visoko zmogljiva sintetična formulacija za maksimalno zaščito
 • Keramični dodatki podaljšajo življenjsko dobo komponent in maksimirajo prenos moči pogonskega sklopa
 • Vsebuje UV barvilo, ki pokaže razpršenost spreja 
 • Volumen: 400 ml (aerosolni sprej)

#motosvetovalci priporočamo:

Odlično je za uporabo skupaj z: Biorazgradljivo čistilo/razmaščevalec verig Muc-Off Chain Cleaner 650, krtačo za čiščenje verige in kompletom stojal za motor, saj boste tako dosegli maksimalne rezultate in čiste površine. Čiščenje in mazanje verige izvajajte v intervalih, kot jih priporoča proizvajalec motornega kolesa, po navadi mazanje na vsakih 300 do 400 km in čiščenje ob vsakem 2 do 3 mazanju. 

Postopek uporabe:

Verigo boste najlažje čistili in mazali kadar je topla (po vožnji), tako, da uporabite zadnje ali centralno stojalo za motor in motor dvignete.

 1. korak: Pred mazanjem pogonsko verigo temeljito očistite z ščetko za čiščenje verige in dobro hlapljivim namenskim čistilom za verige kot je Muc-Off Chain Cleaner 650 ter posušite. 
 2. korak: Pred nanosom na verigo sprej/mazivo Muc-Off dobro pretresite in verigo ob počasnem obračanju zadnjega kolesa na tanko in enakomerno napršite z mazivom. 
 3. korak: Glede na zunanjo temperaturo počakajte od 10 do 20 minut, da se mazivo oprime verige, preden motorno kolo zaženete. 
 4. korak: Uživajte v vožnji na vašem motociklu, kolesu, štirikolesniku.
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Velikost Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
400 ml 15,99 €
50 ml 6,99 €
Tabela velikosti
 • Tabela velikosti moski
 • Tabela velikosti zenske
 • Tabela velikosti otroci
 • Tabela velikosti čelade
 • Tabela velikosti rokavice
 • Tabela velikosti obutev