Yogi Banner

Dirkaška karbonska motoristična čelada MT Helmets KRE+ Sergio Garcia


Barva
ČRNA/BELA/RUMENA
Velikost Tabela velikosti
XS
S
M
L
XL
2XL
Koda:
Nakupu dodajte še
1,50 €
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Karbonska motoristična čelada MT Helmets KRE+ S prinaša znanje in izkušnje iz dirkališč na ceste. Čeprav je bila razvita za tekmovanje v Moto GP in WSBK, je ta čelada popolno primerna za cestno uporabo. Pravzaprav je čelada KRE+ S, ki jo nosi svetovni prvak Pedro Acosta popolnoma enaka tisti, ki ga lahko najdete v naših trgovinah Yogi.si Motocenter. MT Helmets je karbonsko čelado KRE+ S razvil skupaj z tovarniškimi vozniki kot so Pedro Acosta, Sergio García in lastnim moštvom v prvenstvu Moto GP MT-MSI Team, prav zato ima karbonska čelada MT Helmets KRE+ S tudi ECE 22.06 FIM dirkaški certifikat (v velikostih XS do L), ki ji omogoča uporabo na vseh mednarodnih tekmovanjih. Motoristi cestno dirkaška čelada MT Helmets KRE+ S je prava izbira za vse , ki si želite doseganja maksimalnih rezultatov na dirkah in dirkaških stezah širom svetu ali pa vrhunski športni občutek, varnost in udobje med vsakodnevno vožnjo vašega motorja po vijugastih cestah. #FromRoadToRace

Glavne posebnosti karbonske dirkaške čelade za motor:
- MT-FSOS+ (Fast Shield Opening System +) – hitro odpiranje zunanjega vizirja z avtomatskim sistemom proti rosenju. Sistem za hitro sprostitev te čelade, samodejno premakne vizir v položaj proti megljenju.
- Zunanja školjka v 3 velikostih izdelana iz karbonskih vlaken z optimizirano povezovalno sestavo za izboljšan odziv na udarce.
- Široko vidno polje: Kot vsaka dobra dirkaška čelada ima KRE+ S široko vidno polje, kar je pomemben dejavnik na dirkališču, ki hkrati zagotavlja večje udobje in varnost pri cestni vožnji.
- MT-AFCS (Air Flow Channel System) - Sistem kanalov za pretok zraka: Prezračevalni sistem karbonske motoristične čelade KRE+ je bil razvit z uporabo analize dinamike tekočin za pridobitev največjega možnega pretoka zraka in hkrati najmanjšim možnim zračnim uporom.
- ERS (Emergency Release System) - Sistem za snemanje čelade v sili: Ta sistem za hitro odstranitev čelade v primeru nesreče omogoča enostavno odstranjevanje stranskih blazinic reševalcem in s tem preprečuje morebitne poškodbe glave, ki lahko nastanejo med premikanjem glave med postopkom reševanja.
- Double D: Dvojni D (D-D) sistem zapiranja bradnega pasu, ki zagotovi maksimalno prileganje.
- Odstranljivo in pralno notranje oblazinjenje: Vse notranje blazinice motoristične čelade MT Helmets KRE+ S so izdelane iz antialergenih tkanin in so odstranljive ter pralne.
- Standardno vključena bradna zavesa zagotavlja odlično aerodinamično zaščito in zmanjšuje hrup.
- EKO ozaveščenost: Proizvajalec MT Helmets je na novo interpretiral svoje dizajne čelad ob upoštevanju načel okoljske ozaveščenosti. Da bi zmanjšali vpliv na okolje, so si ob razvoju čelad prizadevali podaljšati življenjsko dobo čelad z zunanjimi odstranljivimi elementi, ki omogočajo, da jih je mogoče enostavno zamenjati v primeru manjših poškodb ali obnove čelade.

Ostale lastnosti in funkcije karbonske čelade za motor MT Helmets KRE+ S:
- Karbonska dirkaška motoristična čelada, iz ogljikovih vlaken in FIM homologacijo, ki ji omogoča uporabo na vseh mednarodnih motorističnih tekmovanjih
- Posebna licenčna grafika Moto GP dirkača in prvaka Moto 2 Pedro Acosta
- Certifikat: čelada za motor CE: ECE 22.06 / DOT in pa ECE 22.06 FIM (Fédération Internationale de Motocyclisme) dirkaški certifikat za velikosti XS do L
- Masa: ECE 22.06 1450 ± 50 g in FIM 1700 ± 50 g
- 3 velikosti zunanje školjke: XS-S / M-L / XL-2XL
- Velikosti: XS(53-54 cm), S(55-56 cm), M(57-58 cm), L(59-60 cm), XL(61-62 cm), 2XL(63-64 cm),
- MT-ERVP (Extreme Rain Visor Protection): Vizir čelade KRE+ S je zasnovan tako, da vključuje gumijast profil za okrepitev njegove vodoodpornosti
- Predpriprava za uporabo Tear Off folij: Pin sistem za namestitev folij proti umazaniji
- Zaklep zunanjega vizirja, ki preprečuje nenamensko odpiranje
- Hiter sistem odstranitve vizirja MT-QVSS (Quick Visor Swap System)
- Predpriprava za uporabo vložka proti megljenju Pinlock 70 MaxVision ali samozatemnitvenega vložka proti megljenju FogOff® Photochromatic (kupi se ločeno)
- Dodatki: dodatno se lahko dokupi različne zatemnjene zunanje vizirje, Tear Off folije, spojlerje, pinlock folije, ….
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Velikost Barva Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
XS ČRNA/BELA/RUMENA 564,99 €
S ČRNA/BELA/RUMENA 564,99 €
M ČRNA/BELA/RUMENA 564,99 €
L ČRNA/BELA/RUMENA 564,99 €
XL ČRNA/BELA/RUMENA 564,99 €
2XL ČRNA/BELA/RUMENA 564,99 €
Tabela velikosti
  • Tabela velikosti moski
  • Tabela velikosti zenske
  • Tabela velikosti otroci
  • Tabela velikosti čelade
  • Tabela velikosti rokavice
  • Tabela velikosti obutev