Yogi Banner

Premium motocross škornji SiDI Crossfire 3 SRS, črni/svetlo sivi


Barva
SIVA/ČRNA
Velikost Tabela velikosti
40
41
42
43
44
45
46
47
Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka

Premium motocross škornji Sidi Crossfire 3 SRS so izbira vseh profesionalcev. Izdelani so tako, da vam omogočajo doseganje vaših maksimalnih zmogljivosti, hkrati pa zagotovijo vrhunsko zaščito nog. Motokros škornji Sidi Crossfire 3 SRS so popolnoma preoblikovani, s priznanimi zaponkami Sidi Cam-Lock, ki so bile prenesene s škornjev Crossfire 2 SRS. Notranji del v predelu meč ima večji obseg kot Sidi Crossfire 2, zato so škornji prilagojeni še širši množici uporabnikov in omogočajo dobro tesnjenje okoli predela meč, ne glede na to kateri sistem kolenske opornice ali ščitnikov uporabljate.

Zgornja notranja stran motocross škornjev ima ploščo iz semiša, ki zagotovi toplotno zaščito in največji možni oprijem. Posebej razvit sistem pregiba v gležnju Sidi Flex pa je bil preoblikovan tako, da preprečuje gibanje preko anatomskih meja vašega stopala, s čimer se preprečijo hujše poškodbe. A to hkrati ne omejuje navadnih gibov prestavljanja menjalnika in zaviranja kros motorja. Kros škornji Sidi Crossfire 3 SRS so verjetno tudi najtrpežnejši motokros škornji na trgu in jih je mogoče servisirati ter popravljati, saj so zasnovani tako, da uporabljajo vijake in spojke namesto šivov, zato je praktično vsak njihov del zamenljiv (npr. podplat lahko zamenjate v samo nekaj minutah z navadnim izvijačem), sezono za sezono.

Zato tudi ne preseneča, da premium motocross škornji SiDI Crossfire 3 SRS predstavljajo izbiro vrhunskih športnikov kot so: Jorge Prado, Alessandro Lupino in legenda Antonio Tony Cairoli, ki vozijo v prvenstvih, kot je MXGP. Zahvaljujoč posebni zasnovi in inovacijam, vam bodo škornji Sidi Crossfire 3 SRS zagotovil, da boste na vsaki vožnji sprostili svoj poln potencial, saj izpolnjujejo potrebe vseh, ki zahtevajo več in zagotavljajo vso podporo, zaščito in ergonomijo, ki jo profesionalci lahko pričakujejo od motokros škornjev na vseh terenih.

ZAMENLJIVA PLOŠČA ZA GOLENO

Termoplastična sprednja golenična plošča z inovativnim grafičnim dizajnom je anatomsko oblikovana in zamenljiva.

MIKRO NASTAVLJIV IN ZAMENLJIV SISTEM ZAPONK

Crossfire 3 SRS uporablja štiri mikro-nastavljive zaponke s trakovi, za maksimalno regulacijo s spominsko funkcijo. Zaponke in pritrdilni trakovi so enostavno zamenljivi. Imajo samo eno pritrdilno točko (z vijakom), ki omogoča enostavno zapiranje, zaradi česar je škorenj izredno prilagodljiv. Opazili boste, da vse štiri zaponke delujejo neodvisno druga od druge. Ta sistem omogoča, da se škorenj prilega vsem oblikam stopal in mečem nog neodvisno, zaradi česar so škornji izredno udobni.

HYPER EXTENSION BLOCK

Motocross škornji Crossfire 3 SRS imajo 2 zgibna sklepa: prvega na gležnju, imenovanega "Hyper Extension Block", z revolucionarno tehnologijo. Ta tehnologija preprečuje pretirano/hiper ekstenzijo gležnja, narta in posteriorne tetive pri krčenju noge naprej ali nazaj, ter zagotavlja vašo zaščito in preprečuje poškodbe.

FLEX SISTEM

Drugi zgornji tečaj, na predelu meč, izboljša fleksibilnost motokros škornja in nastavitev same širine v tem predelu. Tako si lahko prilagodite trakove na mečih po svojih osebnih željah in dosežete izboljšano prileganje ter udobje.

ZAMENLJIVA NOTRANJA PLOŠČA

Škornji Crossfire 3 imajo zamenljivo stransko zaščitno ploščo, izdelano iz PU (poliuretan) in potiskan gumijast vložek, ki ščiti nogo pred vročino izpušnega sistema, obrabo in trganjem. Zaščitna plošča ima tudi dvojno notranjo nastavitev in omogoča razširitev obsega škornja, ki je tako primeren tudi za motoriste z večjimi meči in tiste, ki uporabljate debelejše opornice ali ščitnike kolen. Zgornji del noge škornja SiDI je v celoti sestavljen z vijaki, zato je brez šivov in popolnoma zamenljiv - popravljiv! 

ZAŠČITE NA ŠKORNJIH

Peta motocross škornja SiDI Crossfire 3 SRS je anatomsko oblikovana in izdelana iz PU (poliuretan). Posebna oblika pete je bila zasnovana in izvedena tako, da zagotavlja večjo varnost stopala v primeru zvijanja, hkrati pa tudi udobje in stabilnost. Škorenj SiDI je opremljen tudi z zaščitno ploščo, ki ščiti stopalo. Ta toga zamenljiva najlonska plošča zaščiti v primeru, da motoristova noga zdrsne s stopalke ali zaganjalnika. V primeru obrabe pa jo je mogoče enostavno zamenjati z odvijanjem 4 vijakov. Vaši prsti bodo v celoti zaščiteni s plastičnimi zaščitnimi ploščami z reliefno geometrijsko zasnovo za boljši oprijem, dodan pa je tudi spojler za zaščito prve zaponke pred kamenčki in drugo umazanijo.

SRS ZAMENLJIV PODPLAT

Zamenljivi podplat SRS (Sole Replacement System) ima inovativen dizajn in revolucionaren sistem zamenjave - gre za patentiran dizajn in tehnologijo s strani Sidi. Osnova podplata ali čoln škornja je agresivnega videza in nekoliko višji za večjo povezanost z zgornjim delom. Konica in peta sta fiksna, osrednji del, ki je najbolj izpostavljen večji obrabi, pa je zamenljiv. Konica škornja SiDI Crossfire 3 SRS ima poseben dizajn z vlečnimi utori za boljši oprijem, kar je idealno tudi za vožnjo enduro motorjev. Območje pete ima fiksen vložek iz mehkega PU (poliuretan), ki naredi škorenj bolj stabilen in nudi večji oprijem. Osrednji del podplata pa je narejen iz gumijastega vložka, z novo razvitim prepletenim sistemom lastovičjega repa, ki omogoča enostavno menjavo z le 4 vijaki. SiDI multi-funkcionalna zasnova, ki se prilagodi vožnji motokros, enduro motorjem ali pa štirikolesnikom. 

CE IZJAVA O SKLADNOSTI 

Oznaka CE pomeni, da motokros škornji izpolnjuje osnovne zdravstvene in varnostne zahteve evropske direktive 89/686/EGS.

 • Zgornji del iz usnja in mikro-tech materiala
 • SRS podplat, ki ga lahko zamenjate sami, dodatno izbirate med enduro, supermoto ali cross podplatom. Tovarniško je nameščen standard kros podplat
 • Uporaba Cambrelle® stopalnega vložka za maksimalno udobje
 • Predel prstov ima zaščitno kapico
 • Zamenljiva plošča za golenico
 • Mikro nastavljiv in zamenljiv sistem zaponk
 • Ekskluziven in patentiran sistem Flex 
 • Najlonski notranji podplat z odstranljivo podporo loka stopala
 • Trpežna in proti udarcem odporna anatomsko oblikovana peta
 • Popolnoma nastavljiv del pri mečih, tudi za širša meča ali uporabo zaščit kolen
 • Nastavljiv sistem med meči, golenico in zgornjim delom noge
 • Zamenljivi nart vložki

Materiali:

 • Zgornji in zunanji deli: usnje, poliuretan in mikro-tech material
 • Podplat: premium guma / SRS sistem
 • Notranji podplat: najlon, Cambrelle® in zračna teflonska mrežica
 • Zaščitni elementi: poliuretan
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Velikost Barva Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
40 SIVA/ČRNA 569,99 €
41 SIVA/ČRNA 569,99 €
42 SIVA/ČRNA 569,99 €
43 SIVA/ČRNA 569,99 €
44 SIVA/ČRNA 569,99 €
45 SIVA/ČRNA 569,99 €
46 SIVA/ČRNA 569,99 €
47 SIVA/ČRNA 569,99 €
Tabela velikosti
 • Tabela velikosti moski
 • Tabela velikosti zenske
 • Tabela velikosti otroci
 • Tabela velikosti čelade
 • Tabela velikosti rokavice
 • Tabela velikosti obutev