Yogi Banner

Motoristična čelada BELL Star DLX MIPS® Fasthouse Victory Circle


Barva
ČRNA/RUMENA
Velikost Tabela velikosti
S
M
L
XL
Koda:
Nakupu dodajte še
1,50 €
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
TRACK TESTED for use on the STREET

Motoristična čelada BELL Star, je bila prvič predstavljena že leta 1967 kot prva integralno zaprta (full face) čelada na trgu in tako že dolgo predstavlja STANDARD zaščite glave motoristov, hkrati pa je prisilila ostalo industrijo k razvoju in inovacijam na področju zaščite glave. Najnovejša, izjemno agresivna generacija čelade BELL Star DLX MIPS® je bila prerojena, je nadaljnji razvoj tega prvotnega etosa in še mnogo več, saj je sedaj opremljena s sistemom MIPS® (Multi-directional Impact Protection System), ki zagotavlja maksimalno zaščito vaše glave in preprečuje poškodbe vaših možganov. Navdih za razvoj je bil črpan s strani potreb modernega motorista / motoristke in je poln visokokakovostnih funkcij, materialov in lastnosti, kot so: zunanja školjka izdelana iz patentiranega Tri-Matrix kompozita (mešanica kevlar, ogljikovih in steklenih vlaken), notranje antibakterijsko oblazinjenje X-Static in uporaba vrhunskega zunanjega vizirja BELL Panovision™, ki zagotavlja izjemno vidno polje. Čelada BELL Star DLX MIPS® je bila preoblikovana z manjšim profilom za izpopolnjeno prileganje, hkrati pa združuje udobje in vozne lastnosti potovalne čelade z aerodinamiko in zmogljivostjo, ki je bila preizkušena na dirkališčih. Za vsestransko uporabo bo poskrbel priložen zatemnjen zunanji vizir, posebni elementi za olajšano nošenje očal in pa žepki za možnost uporabe komunikacijskega sistema. Motoristi in motoristke, ne sklepajte kompromisov, ko iščete vrhunsko zaščito svoje glave, hkrati pa iščete vrhunsko udobje in kakovost za vožnjo vašega motocikla po cestah, ulicah in dirkališčih širom sveta.

- Vrhunska izdelava, dizajn in razvoj v ZDA – US MADE
- Posebna grafika: Fasthouse Victory Circle
- Tanko profilna zunanja školjka izdelana Tri-Matrix kompozita. Bellov lastno razvit in patentiran Tri-Matrix kompozit izkorišča skupno moč in vrhunske lastnosti dirkalno preizkušenih kevlar, ogljikovih in steklenih vlaken, ki ponujajo neprekosljivo moč in vzdržljivost.
- Patentiran ProVision™ vizir, ki preprečuje megljenje najvišjega optičnega razreda ECE 22.05: Class 1
- Notranji EPS stiropor dvojne gostote z MIPS® (Multi-directional Impact Protection System) sistemom za zagotavljanje maksimalne zaščite vaše glave
- Posebej komfortno pralno in snemljivo protimikrobno notranje oblazinjenje X-Static (XT2®), ki klinično dokazano zagotavlja zaščito pred bakterijami in neprijetnim vonjem skozi celotno življenjsko dobo podloge. X-Static vlakna so trajno vezana s plastjo 99,9% čistega kovinskega srebra, ki je ključ do močnih protimikrobnih lastnosti, saj ustvarja ionski ščit, ki trajno zavira rast bakterij in gliv.
- Izmenljive lične blazinice Bell 54 debelin: 30, 35 mm
- Posebej zasnovano zračenja Velocity Flow Ventilation™ z sistemom FlowAdjust™
- Integrirani žepki za zvočnike komunikacijskega sistema
- Kompatibilna za nošenje s sončnimi ali dioptrijskimi očali
- Podložen bradni pas z D-D (dvojni D) sistemom zapiranja
- Vključena prozoren in zatemnjen vizir ProVision™
- Masa: 1500g ± 50g
- 5 velikosti zunanje školjke in 5 velikosti notranjega EPS
- XS(53-54 cm), S(55-56 cm) / M(57-58 cm) / L(59-60 cm) / XL(61-62 cm) / 2XL(63-64 cm)
- Certifikat: DOT / ECE (integralno zaprta čelada)
- 5 let tovarniške garancije

Dodatki: možnost nakupa vizirjev v različnih barvah ter posebnega patentiranega samo zatemnilnega fotokromatskega vizirja BELL Panovision ProTint™. Vizir BELL Panovision ProTint™ samodejno prehaja iz prozornega v zatemnjenega v različnih svetlobnih pogojih. Potemni, ko je izpostavljen sončni svetlobi in se zjasni pri šibki svetlobi. Tako odpravlja potrebo po uporabi ločenega sončnega vizirja ali menjavi med zatemnjenimi in prozornimi vizirji med vožnjo podnevi, ponoči ali kadar koli vmes.

Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Velikost Barva Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
S ČRNA/RUMENA 649,99 €
M ČRNA/RUMENA 649,99 €
L ČRNA/RUMENA 649,99 €
XL ČRNA/RUMENA 649,99 €
Tabela velikosti
  • Tabela velikosti moski
  • Tabela velikosti zenske
  • Tabela velikosti otroci
  • Tabela velikosti čelade
  • Tabela velikosti rokavice
  • Tabela velikosti obutev