Yogi Banner

Set za čiščenje in zaščito čelade NANOCOATEX Helmet Set Carbon Clean&Protect


Koda:
Pošlji povpraševanje
V primeru dodatnih vprašanj, obvestila o zalogi in dugih dodatnih željah, se lahko obrnete na našo podporo.
Opis izdelka
Komplet za čiščenje in zaščito motoristične čelade NanoCoatex Helmet Set Carbon Clean&Protect je najnovejša tehnologija za zaščito motorističnih čelad pred ekstremnimi okoljskimi dejavniki. Je prvi dolgotrajni profesionalni zaščitni premaz, ki je 100% na vodni osnovi in je sestavljen iz nano delcev karbona. Vaša motoristična, skuter ali kolesarska čelada bo postala super vodoodbojna, kar poveča vidljivost v slabem vremenu in poveča vašo varnost na cesti. Zaščitena je tudi pred lahkimi praskami, insekti in UV žarki. En nanos pa ustvari do eno leto zaščite (odvisno od nege). Ker premaz ustvari tanek zaščitni sloj na površini vaše čelade za čiščenje v prihodnje ne boste potrebovali agresivnih čistil za motoristične čelade.

- Uporaba na: Vseh vrstah čelad, kot so čelade za motor, skuter, kolo, smučanje in druge! Navodila za uporabo so priložena v škatli!
- Shranjevanje: V temnem prostoru pri temperaturi do 40°C. Zaščititi pred zmrzaljo
- Sestava čistila: etanol <10%, površinsko aktivne snovi <3%
- Zaščitna sestava: mešanica SiO2 <10%
- Varnostna navodila: P102 Hraniti izven dosega otrok
- Izdelano in razvito v Sloveniji

Kaj dosežete z uporabo NANOCOATEX Helmet Set:
- 100% UV odpornost
- 100% čistejša površina
- 90% zaščita pred soljo
- 70% lažje čiščenje
- 60% boljša vidljivost
- 60% manjši oprijem umazanije
- EKO: 100% na vodni osnovi.

Set vsebuje:
- 30 ml čistila (za cca 4-5m2)
-15 ml zaščite (za cca 4-5m2)
- 3x mikrofiber krpa
- 1x rokavice
- navodila za uporabo

Slovensko znanje in inovacije:
Nano Coatex d.o.o. je napredno slovensko podjetje na področju raziskav, razvoja, proizvodnje in trženja na področju nanotehnologije. Povezovanje najnovejših znanstvenih dosežkov s pomočjo sodelujočih raziskovalnih ustanov in strank. Izpolnjevanje pričakovanj strank je njihov higienski minimum; njihova strast je biti vrhunski, razvijati edinstvene in specializirane formule za nove izzive in zeleno prihodnost. Strateški cilj tega Slovenskega podjetja je uveljaviti najnovejše dosežke znanosti v vsakdanjem življenju, tako s pogledom na potrošnike kot podjetja. Da bi zagotovili najvišjo kakovost, profesionalno oblikovane izdelke, ki bodo čim bolj povečali zadovoljstvo vseh uporabnikov.

#motosvetovalci svetujemo:
Čiščenje in premazovanje izvajajte v suhem senčnem prostoru pri temperaturi med 5 °C in 35 °C (41 – 95 F).

1. Čiščenje: Očistite površino s šamponom brez voska in obrišite do suhega. Priloženo čistilo (označeno kot “ korak 1” ) popršite na površino in obrišite do suhega s priloženo krpo iz mikrovlaken.

2. Zaščita: (Nanesite in polirajte po delih - izvedite korake 3-5 do največ 1 m2 naenkrat). Ko je površina popolnoma čista in suha, vzemite priloženo zaščito (označeno kot “ korak 2” ) in 3-5 krat popršite v drugo krpo iz mikrovlaken (priloženo). Razporedite po površini, dokler krpa ne pusti sledi. Polirajte s tretjo krpo iz mikrovlaken (priloženo), dokler površina ni povsem gladka in spolzka. ZAŠČITITE PRED VODO 12 ur. Priporočljivo je 24 ur.

3. Nega: Zaščiteno površino redno čistite z blagim šamponom (nevtralni PH) brez uporabe agresivnih krtač. Z redno uporabo agresivnih ščetk bo zaščita trajala krajši čas.
Prikaži več
Zaloga po poslovalnicah
Zaloga Velenje Zaloga Ljubljana Zaloga dobavitelj Cena
24,99 €